Cécilia Taieb

SEAT S.A’nın yeni Global İletişim Müdürü olarak atandı.

Cécilia Taieb, 15 Nisan’dan itibaren göreve başlamak üzere SEAT S.A’nın yeni Global İletişim Müdürü olarak atanmıştır. Yirmi yılı aşkın stratejik iletişim, sosyal medya, liderlik ve değişim yönetimi deneyimine sahip olan yönetici, elektrifikasyon ve sürdürülebilir hareketliliğe doğru bir dönüşüm sürecine girerken SEAT S.A.’ya geliyor.

Doğrudan SEAT S.A. Başkanı olan Wayne Griffiths’e raporlayacak olan ve şirketin üst düzey yönetiminin bir parçası olacak olan Taieb, 30 kişilik bir ekibe liderlik ederek birçok kurumsal iletişim alanlarının yönetiminden sorumlu olacaktır.

Asıl amacı, şirketin mesajlarını güçlendiren yeni iletişim yolları, yeni kanallar ve platformları bir araya getirerek, SEAT ve CUPRA markalarının mesajlarını yeni ve giderek daha çeşitli ve küresel tüketicilere iletmek için SEAT S.A.’nın dijital stratejisini geliştirmek olacak.

SEAT S.A. Başkanı Wayne Griffiths: “Bir dönüşüm sürecindeyiz. Mevcut durumu değiştirmeyi ve işleri farklı şekilde yapmayı hedefliyoruz. Otomotiv endüstrisinin dışından Cécilia gibi bir profesyonelin gelişi, bize iletişim stratejimizde ileriye doğru bir adım daha atma fırsatını veriyor.” diye vurguladı.

Griffiths ayrıca: “Cécilia Taieb, SEAT'ı güçlendirmeye ve CUPRA’nın otomobil endüstrisindeki alışılmadık genç bir rakip olarak yayılmasını güçlendirmeye yardımcı olacak çok kültürlü bir profile ve kapsamlı uluslararası deneyime sahip. Kendisi, SEAT S.A.'nın son yıllarda şirketin görünürlüğünü, saygınlığını ve imajını arttırmasına yardımcı olan iletişim uzmanlarından oluşan bir ekibe liderlik edecek.”

Taieb, farklı endüstrilerde stratejik iletişim alanında 20 yılı aşkın deneyime sahiptir.

Taieb, dahil olduğu farklı sektörlerde yeni küresel iletişim standartlarının belirlenmesine büyük katkı sağlamıştır. Yakın zamanda sağlık hizmetleri endüstrisi de dahil olmak üzere birçok kurumda üst düzey görevde yer almıştır ve şimdiye kadar Cambridge’te genel merkezi (Birleşik Krallık) bulunan AstraZeneca Oncology firmasında global kurumsal işlerde liderlik yapmıştır.  Tedavi alanının ticari imajını değiştirmiş ve bölümün ayak izini dünya çapında genişletmek için global kampanyalar başlatmıştır. Öncesinde kardiyovasküler, renal ve metabolizma faaliyet biriminin global kurumsal ilişkilerinden sorumluydu. Taieb’in liderliğinde şirketin en büyük iki franchise’ı kayda değer bir büyüme göstermiştir.

Global deneyimlerinden önce, AstraZeneca İspanya ve ilgili Vakfı için iletişimi yönetiyordu. Güney Avrupa, Rusya, Polonya, Türkiye ve Afrika bölgeleri için İletişim, Eğitim ve Geliştirme Direktörü olduğu Page Group (eski adıyla Michael Page Holding) bünyesinde insan kaynakları danışmanlığı alanında da çalıştı.

Paris’teki (Fransa) ISIT'den (Institut Supérieur d'Interprétation et de Traduction) Mütercim Tercümanlık ve Uluslararası İlişkiler alanında diploma aldıktan sonra Paris’te Sorbonne Nouvelle Üniversitesi’nde Uluslararası İşletme Uzlaşmacılığı yüksek lisans yapmış ve MIT'de (Massachusetts Institute of Technology) Girişimci Liderlik Yönetici Programı eğitimi almıştır.  İspanyolca, İngilizce ve Fransızca bilmektedir.

Görsel

Price List Fiyat Listesi

Fiyat Listesi

Bilgi Al Bilgi Al

Bilgi Al

Calendar Online Servis Randevusu

Online Servis Randevusu

Mobile SEAT Online Mobil

SEAT Online Mobil

Find a dealer Yetkili Satıcı ve Servisler

Yetkil Satıcı ve Servisler